Autoschade

Snel en vakkundig hersteld door onze schadespecialisten

Snel weer op weg? Autoschade wilt u zo snel mogelijk én zo efficiënt mogelijk laten herstellen. Bij ABD Autoschade repareren wij uw auto vakkundig, zonder dat u daar omkijken naar heeft. U levert hem af en wij zorgen dat hij weer schadevrij voor u klaar staat. Wij hebben alle kennis en techniek in huis om autoschade snel en vakkundig te repareren.


Maak een afspraak >

Zo snel mogelijk uw schade melden?

1. Schademelding
U meldt via uw schade online, telefonisch via 0512 546 535 of door langs te komen bij onze vestiging. Voor we de schade repareren overleggen we eerlijk en transparant met u over de kosten van reparatie en de tijdsplanning. Vergeet niet uw kentekenpapieren en groene kaart mee te nemen.

2. Inspectie van uw schade en heldere communicatie van benodigde reparatietijd en reparatiekosten + Schadeafhandeling met lease- en/of verzekeringsmaatschappij
Wij regelen al het papierwerk en stemmen de afwikkeling van de betaling af met de betreffende partij. Dit kan de eigenaar van de auto zijn of een lease- of verzekeringsmaatschappij. Eventueel wordt een schade-expert ingeschakeld voor een onafhankelijke taxatie. Tijdens de reparatieperiode zorgt ABD autoschade voor vervangend vervoer; zo hebben wij een Dacia Duster, Renault Mégane, Renault Twingo of Nissan Note voor u beschikbaar.

3. De auto wordt gerepareerd
Wij herstellen uw auto met behulp van de modernste technieken, waarbij zeer streng wordt gelet op kwaliteit en milieu. Na reparatie wordt de auto schoon afgeleverd, en wordt u geïnformeerd over de uitgevoerde werkzaamheden en uw garantie. Standaard biedt ABD autoschade maar liefst 4 jaar garantie op de herstelwerkzaamheden.


Meer informatie over soorten autoschade

Krassen >Lakschade >Deuken >Ruitschade >Bumperschade >Deuken >

Direct online schade melden

*
*
*
*

Maak een foto waarop de hele auto inclusief de schade zichtbaar is.

Maak een frontale foto van de schade, van minimaal 1 meter afstand.

Maak een foto van de schade onder een hoek van 45 graden.

Fotografeer vanuit de andere hoek, laat de gehele schade zien.

*

*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy